Webinariul #8 din cadrul seriei YouthBank Academy vă pune față-n față cu tânărul businessman Andrei Roth.

După ce a terminat Liceul de Informatică din Cluj-Napoca, Andrei și-a continuat studiile în Statele Unite. A absolvit Haas School of Business de la Universitatea din California in Berkeley, apoi a fost co-fondatorul unei agenții de turism care promova România ca și destinație de călătorie pentru americani.

Citeste mai mult...

Webinarul #7 din seria YouthBank Academy abordează informații despre rețeaua YouthBank International spuse chiar de către coordonatorul rețelei și inițiatorul programului YouthBank în lume: Vernon Ringland.

Citeste mai mult...

Webinarul #6 YouthBank Academy abordează subiectul alegerii unei facultăți în străinătate. Invitații sunt: Alexandra Zontea și Cristina Balint-Nagy de la Central European University (CEU) din Budapesta.

Alexandra Zontea este Student Recruitment Coordonator în cadrul CEU. Alexandra a absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială la UBB Cluj, a urmat studii masterale la Universitatea din București, University of Southern Denmark și apoi la CEU. În prezent promovează programele masterale și doctorale ale universității și recrutează viitorii studenți CEU.

Citeste mai mult...

Webinarul #4 din cadrul YouthBank Academy susținut de David Timiș, abordează subiectul personal branding. David a cuprins în sesiunea lui aspecte ce țin de contul de Linkedin și cum te diferențiezi de ceilalți printr-un CV vizual.

Citeste mai mult...

Webinarul #3 din cadrul seriei YouthBank Academy cu Adela Mureșan, membru în clubul de public speaking Toastmasters Cluj.

Webinar-ul îți oferă tips and tricks despre cum structurezi un discurs, ce e important sa conțină discursul tău ca să atragi atenția publicului și cum să te pregătești pentru orice fel de prezentare.

Citeste mai mult...

Urmareste-ne!