Asociația pentru Relații Comunitare vă invită să depuneți ofertă în vederea achiziției de servicii de tabere de copii cod CPV 55243000-5 necesare în cadrul proiectului „YouthBank Academy – Soluții durabile pentru implicarea tinerilor în viața comunității", nr. contract C1.1_042, finanțat prin Fondul ONG în România, Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European 2009-2014.

În fiecare an Asociația organizează tabară națională YouthBank România. Anul acesta organizația estimează un număr record de 125 de participanți.

Oferta trimisă de dumneavoastră trebuie să includă atât oferta tehnică cât şi oferta financiară exprimată în lei româneşti (RON) fără TVA.

Criteriul de atribuire (în ordinea importanței): capacitatea de cazare maximă, capacitatea maximă a sălii de conferință, exitența a două săli de conferință, cel mai bun preț în raport cu capacitatea maximă de cazare și capacitatea maximă a sălii de conferințe.

IMPORTANT!
Ofertantul selectat se va supune aceloraşi reguli de verificare şi audit ca şi Achizitorul.

Termen limită de depunere a ofertei: 10.08.2015 ora 14:00.

Adresa unde se primesc ofertele: B-dul 1 Decembrie 1918, Nr. 4, Ap. 7, cod postal 400699, Cluj Napoca, județul Cluj
Ofertele se transmit prin poştă sau se depun personal, în original, în plic închis marcat cu inscripția: "Ofertă pentru servicii de tabere de copii în cadrul proiectului „YouthBank Academy – Soluții durabile pentru implicarea tinerilor în viața comunității" - A NU SE DESCHIDE ÎNAINTE DE DATA DE 31 IULIE 2015 ORA 17:00."

Orice ofertă primită după termenul limită de depunere a ofertelor stabilit în documentaţia de atribuire sau la o altă adresă decât cea indicată mai sus nu va fi evaluată de achizitor.

Sesiunea de deschidere a ofertelor: 10.08.2015 ora 15:00.

Pentru a vedea valoare contractului precum și condițiile de eligibilitate vă rugăm să descărcați documentația de atribuire și formularul de ofertă.

Dacă sunt nelămuriri ne puteți contacta la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  (Raluca Tripai) până la data de 7.08.2015.

Mult succes!